WSH Nieuwsbrief maart 2018

11 maart 2018

in Water Sportvereniging Heeg

 

De winter is nog niet voorbij, maar wij beginnen toch al weer aan varen te denken en er wordt al weer behoorlijk geklust. Maar voordat we van wal steken zijn er nog een aantal leuke activiteiten gepland. Meer hierover in deze nieuwsbrief. Hou daarnaast de website in de gaten voor meer informatie: www.wsheeg.nl

  Filmavond 50 jaar WSH

Met foto- en film materiaal van leden van het eerste uur wordt een filmavond georganiseerd over Heeg en de WSH om even weg te dromen bij vervolgen tijden, genietend van alles wat er tot nu toe bereikt is! ALLE HEGEMERS EN BUITENLUI ZIJN VAN HARTE WELKOM om met ons mee te genieten van 50 jaar WSH!

Data: vrijdag 9 maart, 20:00uur, in It Sylhûs

  Teamzeilen; Nestor Trophy

Vanuit V.N.S.Z. Nestor wordt de landelijke competitie Teamzeilen voor studenten georganiseerd: de Nestor Trophy. Per jaar worden een aantal evenementen en een NK georganiseerd. Dit jaar is de WSH gevraagd de eerste wedstrijden te begeleiden, voor ons een nieuw evenement!

Datum: zondag 11 maart, Heegermeer

  Winterborrel met dartcompetitie

Komende winter organiseert de activiteitencommissie regelmatig op zondagmiddag winterborrels waarbij tegelijkertijd een dartcompetitie wordt gehouden in het Sylhûs. Gewoon omdat het bar gezellig is om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van ons Sylhûs te genieten.

Datum: zondag 18 maart, 15:00 uur, in It Sylhûs

  Jeugdzeilen

Wil jij ook leren zeilen in een Optimist, Flits of Splash? Bij de WSH hebben we een hele leuke jeugdopleiding waar al honderden kinderen hebben leren zeilen. Het jeugdzeilen begint altijd met de natte les, en die is al over 2 maanden, dus wees op tijd, check de website!

Datum natte les: zondag 8 april, start lessen begin mei

  WSH Voorjaarswedstrijden

Elk jaar organiseert de WSH voorjaarswedstrijden. Dit jaar wat vroeger dan anders i.v.m. extra evenementen in ons jubileumjaar. Hou de website in de gaten voor de aankondiging. Het Sylhus is het weekend open dus het is leuk om van daaruit de wedstrijden te volgen.

Data: zaterdag 14 en zondag 15 april, vanuit it Sylhûs

  Zeilles volwassenen 2018

In mei en juni verzorgt de W.S.H. weer de zeillessen voor volwassenen. Dit betreft 4 avonden zeilen, een theorie avond en een lesdag op een zondag in de vorm van een toertocht. Zodra data en prijzen bekend zijn zullen wij het vermelden op de site. Aanmelding verloopt ook via de site en zal binnenkort worden opengesteld.

Data: mei/juni, verdere info via de website www.wsheeg.nl

Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website van de WSH: www.wsheeg.nl