Yippee kleinschalige kinderopvang (KDV)

11 maart 2018

in Yippee

Allereerst heten we Anna Esmee welkom bij Yippee, veel speelplezier bij ons!

En hebben we afscheid genomen van Klaas Lennart, Kirsten, Bendix, Marije en Iris veel plezier op school!

Op het kdv zijn we afgelopen maanden druk aan het knutselen geweest met het thema winter. We hebben sjaals, mutsen en wanten gemaakt om lekker warm te blijven en hebben buiten de vogels gevoerd. De vogels kregen van de kinderen vetbollen en pinda’s, dit hebben de vogels lekker op gegeten en de kinderen hebben met volle verbazing gekeken.

Ondertussen hebben we het thema: Hatsjoe! ook alweer afgerond. De kinderen hebben o.a. een zakdoek gekleurd omdat Puk erg verkouden was en een (beterschap)kaart geverfd omdat puk uiteindelijk toch nog ziek was geworden. Maar gelukkig was puk weer beter en hebben de kinderen nog wat pleisters geplakt op puk zijn zere arm/been, zodat puk weer lekker kon spelen.

Op dinsdag 13 februari kwam de brandweer op bezoek!

Allereerst mochten de kinderen de brandweerlieden vragen stellen over het werk wat ze doen. Er waren veel vragen en de brandweerlieden hebben ze allemaal beantwoord. Toen dat allemaal klaar was mochten de kinderen in de brandweer auto kijken en hebben de brandweerlieden van alles uitgelegd. De kinderen mochten door de portofoon praten en hebben alles bekeken wat er in de brandweer auto was. Het was een prachtige middag en alle kinderen hebben genoten!