Yippee kleinschalig kinderopvang (KDV)

16 mei 2018

in Yippee

 

Allereerst heten we Doutzen van harte welkom bij Yippee, veel speelplezier bij ons!

Het is voorjaar! Dit betekent dat er weer allemaal jong vee is en daar genieten wij volop van. Op dinsdag 17 april hebben wij dus ook twee lammetjes op bezoek gehad, de lammetjes hebben in de tuin van Yippee gespeeld. ‘S morgens hebben alle kinderen en ouders onder het genot van een bakje thee of koffie  de lammetjes bewonderd. De kinderen waren door het dolle heen toen ze de lammetjes zagen! Ze hebben de lammetjes geaaid en met ze gespeeld. Wat een leuke ochtend!

Afgelopen weken zijn wij bezig geweest met groeien en bloeien, de kinderen hebben een ‘boterbakje’ geverfd en daar hebben ze watten in gelegd. Op deze watten kwamen zaadjes van de tuinkers, dan geven we ze nog wat water en nu maar afwachten… Bij dit thema horen natuurlijk ook jonge dieren. De lammetjes en de kuikentjes hangen alweer vrolijk bij ons op de groep!