Voorwoord

7 april 2019

in Voorwoord

 

Beste lezer(es),

Het voorjaar is begonnen! De tuinen en parken krijgen weer kleur. Knoppen die langzaam aan open gaan om ons weer op te vrolijken voor een nieuw jaargetijde. Met de eerste snoeiwerkzaamheden worden de groene kliko’s weer flink vol gestampt. Met de prachtige zonnige dagen zijn de eerste gazonnen in de straat alweer gemaaid. Heerlijk om zo weer lekker buiten bezig te zijn. Of hebt u niet van zulke groene vingers?

We hebben een aantal fijne feestdagen in het vooruitzicht. Tijd om tussen alle drukte door eens tijd voor jezelf te nemen en samen leuke dingen gaan doen. Pak de agenda uit deze Sylboade er maar eens bij en beleef het in Heeg! 20 april staat Heeg weer in het teken van de opening van het watersportseizoen. Het zal flink bruisen in Heeg (maar ook in omliggende dorpen!) met al die activiteiten die zijn georganiseerd. Zorg dat u erbij bent!

Voor de jeugd zijn de Koningspelen dit jaar erg vroeg, maar dan hebben ze het lied en dans mooi goed kunnen oefenen voor Koningsdag zelf. Wilt u ook mee kunnen dansen en zingen? Kijk dan maar eens op www.koningsspelen.nl. Het lied heet dit jaar Pasapas. Zodra u uitgedanst bent stel ik voor dat u heerlijk gaat zitten om met de beentjes rechtuit de Sylboade te lezen.

Heel veel leesplezier.

Marcel Langeland

Namens het bestuur van de Sylboade