Yippee kleinschalige kinderopvang (KDV)

9 april 2019

in Yippee

Allereerst heten we Kyan, Ysbrand, Nykle, Joes, Jinte, Lisanne, Marlou en Arne van harte welkom bij Yippee. Veel speelplezier bij ons! En hebben we afscheid genomen van Max, Jente en Thymen. Veel plezier op de basisschool!

Babynieuws! Anna Esmee heeft een zusje gekregen! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje.

In de afgelopen maanden hebben we veel dingen gedaan. We zijn druk aan het knutselen geweest en met het mooie weer heerlijk naar buiten!

We zijn nu bezig met het thema: zintuigen. Elke 2 weken pakken we een ander zintuig. We zijn begonnen met ruiken. De kinderen hebben een neus geverfd en hebben geroken aan pindakaas, afwasmiddel, thee en ga zo maar door. Wat ruikt lekker? En wat ruikt vies? Nu zijn we bezig met proeven. Ze gaan een mooie mond maken. En gaan ze verschillende dingen proeven. Wat smaakt lekker? En wat smaakt vies?

Ook hoort hier een leuk en leerzaam liedje bij:

Dit zijn mijn wangetjes en dit is mijn kin.

Dit is mijn mondje met tandjes erin.

Dit zijn mijn oren, mijn ogen, mijn haar.

Nu nog mijn neusje en dan ben ik klaar!