Nieuws vanuit Talma State

25 november 2019

in Talma State

Beste bewoners van Heeg

Expositie studenten van Gerrit Terpstra.De begane grond van de aanleunwoningen, wordt opgefleurd door schilderijen van studenten van Gerrit Terpstra. Er zijn potlood en pentekeningen, maar ook acryl- en aquarel-schilderijen.Het zijn beginnende tot gevorderde cursisten van tekening en schilderij “Atrium Sneek”. Tot eind december.

Activiteiten

Woensdag 6 november 10.15 De peuters komen langs met hun prachtige lampions.

Donderdag 7 november 15.00 Soos

Vrijdag 8 november 15.00 Koersbal

Maandag 11 november 15.00 Sjoelcompetitie

Woensdag 13 november 10.00 Reino’s lingerie verkoop

Donderdag 14 november 15.00 Puntenkleed

Woensdag 20 november 16.00 Bewegen met Dennis

Vrijdag 22 november 19.30 Bingo met muzikant Sybren Boschma

Maandag 25 november 15.00 Zanguurtje Fryske ferske

Woensdag 27 november 10.00 Advies en verkoop comfortschoenen

Vrijdag 29 november 10.00 Bekkema s mode in de biljartzaal

Lekker Ite U kunt donderdag 21 november weer aanschuiven in De Fûke. U kunt zich tot en met woensdag 13 november opgeven bij de receptie Talma State.

Van harte welkom!


Elke dinsdag is er breicafé vanaf 15.00 . Mevrouw Dijkstra, is een trouwe bezoekster in het breicafé.  Ze maakt de mooiste dekentjes, en gaat zelf door in haar appartement. En ze kan twee dingen tegelijkertijd, breien en praten, maar ook nog tv kijken ondertussen.

Klaverjassen en rummicub Om de week op de woensdagen in de Fûke om 14.30 uur. U mag rustig aanschuiven.

Oproep: Vrijwilligers voor de Groepsverzorging, voor het schenken van een kopje koffie en of thee. Assisteren bij de warme maaltijd, en of s avonds bij de broodmaaltijd. Met de welzijnsmedewerker een activiteit of een spel te doen.  Info receptie 0515-334500

Helaas ga ik Talma State verlaten na vijf jaar, ik ga naar een andere organisatie en duik het diepe in, een compleet nieuwe uitdaging. Ik ga terug naar de werkvloer, en wordt begeleider in een zorgboerderij in de Eastwei 4. Ik wil vooral de middenstand bedanken voor de giften en attenties voor de voorjaarsmarkt. Deze maand komt de belevenistafel en mogen we deze testen. In een van de volgende Sylboades wordt u op de hoogte gehouden. Ik voelde me hier thuis, zowel in Talma State als in Heeg.

Met een vriendelijke groet vanuit Talma State , Grytsje Paulusma