Kinderopvang Yippee Heeg

14 mei 2020

in Yippee

Allereerst heten wij Mattieu van harte welkom bij ons, veel speelplezier!

En hebben we afscheid moeten nemen van Tije, Ysbrand, Esmae, Joes en Noortje. Van een aantal moeten we nog afscheid nemen, maar in deze gekke tijd doen we dit later.

Nu wij als ‘noodopvang’ open zijn, zijn er maar weinig kinderen. Maar met de kinderen die er wel zijn doen we leuke dingen. We kleuren, verven, spelen buiten en gaan vaak te wandelen. We hebben geluk dat het nu zo mooi weer is steeds. Het is en blijft vreemd voor de kinderen. Ze vinden het maar vreemd dat er zo weinig kinderen zijn en waarom zijn/haar vriendje/vriendinnetje niet komt spelen. Wij als leidsters van kinderopvang Yippee missen de kinderen en de ouders wel, het is gek om ze zo’n lange tijd niet te zien. We hopen als we straks weer open zijn voor alle ouders en kinderen om ze in goede gezondheid weer te zien!

Ook vanaf deze kant een dikke tút en krûp fan ús!