Hemelvaartsdag toch nog een Heechspanningstintje

18 juni 2020

in Heechspanning

Heechspanning kon door de coronacrisis en de maatregelen van het RIVM en het kabinet dit jaar helaas NIET doorgaan.

Waar er anders in Heeg duizenden mensen op straat waren op Hemelvaartsdag, zou het er dit jaar heel rustig zijn. En rustig qua aantallen mensen moest het er wel blijven. Maar rustig qua geluid hoefde natuurlijk niet!!

Een spontane actie van de spanningsmakers zorgde ervoor dat er een auto met aanhanger met daarop de Friese bier troubadour Jan Nota door de straten van Heeg reed. Ondertussen konden mensen gedurende de hele dag een puzzeltocht doen waarbij ze op zoek moesten naar alle boekjes van 1993 tot en met nu (een soort Berentocht dus). Ook werden oude foto’s en berichten gedeeld op Facebook.

Op deze zonovergoten Hemelvaartsdag hebben we in Heeg, coronaproof toch nog een beetje kunnen genieten van het Heechspanningsgevoel.

Volgend jaar is Heechspanning op donderdag 13 mei 2021 en dan maken we er een spectaculair feest van !