Nieuws vanuit Talma State

23 juli 2020

in Talma State

Beste bewoners van Heeg,

Wat zijn wij blij met een versoepelingen in Talma State. Wat fijn dat de bewoners weer bezoek mogen ontvangen en weer naar buiten kunnen. Er gelden helaas nog beperkingen maar deze kleine stapjes helpen de bewoners ontzettend. Even weer een frisse neus halen bij het meer of een blokje lopen door het dorp. Ook de vrijwilligers die weer stonden te springen om te beginnen, komen mondjes maat weer terug. En wat hebben wij hier baat bij! We hebben onze vrijwilligers ontzettend gemist en vinden het weer erg fijn dat er alweer een paar zijn begonnen.

 Bewegen in Talma

Bewegen met Ineke, de maandagmiddag activiteit. Maar wat als Ineke op vakantie is, wat dan? Dan nemen de jongens het waar want er moet natuurlijk wel bewogen worden! Wat een fijne middag gehad! het slaan met de ballonnen was natuurlijk het leukst van allemaal!

Poffertjes met Sjonny & Wafels met Margreeth

Wat een super gezellige middag gehad met de bewoners! Met hulp van Margreeth hebben wij een gezellige middag neergezet onder het genot van een bakje koffie. Wat hebben we gesmuld van de poffertjes en vooral de karamel saus was erg in trek! De heerlijke geur hing door heel Talma! Maar ook de Wafels van Margreeth waren erg gewild! wat heerlijk met een laagje jam en slagroom! Dit willen we vaker!

 Fruit cocktails

Maar van al dat heerlijke eten moet er natuurlijk ook wat gezonds op tafel komen! Heerlijke fruit cocktails. Iedereen heeft geholpen met het snijden van het fruit en het resultaat mag er zijn!

 Vrijdagmiddag muziek uurtje met borrel

Vrijdagmiddag 4 uur en de gitaar muziek klinkt in alle gangen van Talma State. De koffie staat klaar en de bewoners schuiven aan. Heerlijk meezingen en genieten van de gezelligheid! En om de middag af te sluiten een heerlijk borreltje! Dit heet genieten!

 Het lammetje wordt groot

Enkele weken geleden kwam een klein lammetje in de kinderwagen langs Talma Staten. Maar nu een paar weken later.. wat was het lammetje gegroeid en wat super geweldig dat de eigenaren weer even langs kwamen! De bewoners keken hun ogen uit, in z´n korte tijd en zo groot geworden. Wat een heerlijke verrassing!

U kunt ons ook volgens op Facebook! John van Patyna – Talma State

Een vriendelijke groet vanuit Talma State,

John Hummel