150.000e glijbeweging Waterglijbaan strand Heeg!

3 september 2020

in Onernemers Vereniging Heeg

 

De nog maar net in het voorjaar gerealiseerde waterglijbaan op het strand aan de Pharshoeke in Heeg is nu al door een enorm aantal bezoekers gebruikt! Door een geïnstalleerd telwerk zijn al ruim meer dan 150.000 glijbewegingen geregistreerd en dit is afgelopen vrijdag gevierd; de 4-jarige Jan-Hugo Roubos uit Hardinxveld – Giessendam was er samen met zijn ouders en werd getrakteerd op een grote slagroomtaart met een afbeelding van de glijbaan daarop… De familie Roubos kwam met een huurboot langs Heeg en besloten na het zien van de glijbaan een paar dagen in Heeg te blijven tot groot plezier van hun zoon…!

De glijbaan is gratis toegankelijk en een initiatief van de Ondernemersvereniging 2000 Heeg, mede mogelijk gemaakt door fondsen vanuit Ondernemersfonds Súdwest-Fryslân afdeling Heeg de Gemeente SWF, Provincie Fryslân, Plaatselijkbelang Heeg en nog een aantal lokale sponsoren.