Kinderopvang Yippee

29 november 2020

in Yippee

Na een lange tijd stil te hebben gestaan wat betreft de Sylboade pakken we de draad weer helemaal op. Er is veel veranderd binnen Yippee.

Corona

We beginnen met de corona tijd. Ook voor ons was dit wennen, aan het begin hebben we veel dingen moeten ontdekken en kijken hoe het loopt. Gelukkig mochten we nog kinderen opvangen, maar helaas niet iedereen. Het was voor ons, de ouders en de kinderen niet leuk. Maar gelukkig was daar het einde en mochten we voor iedereen weer open. Gelijk hebben we alle ouders en kinderen weer met open armen ontvangen!

Overname

Per 1 oktober heeft kinderopvang Yippee een nieuwe eigenaar. Haar naam is Melitza Adamus. Melitza heeft ook een gastouderopvang in Rotterdam, omdat ze meer uitdaging wilde is ze dit avontuur aangegaan. Wij wensen Melitza erg veel plezier en succes bij ons!

Welkom!

Wij hebben in de laatste tijd veel nieuwe kinderen mogen ontvangen. Op het KDV zijn dit Ajanna, Bas, Elin, Jasmine, Lonneke en Molly. En voor de BSO zijn dit Doutzen, Naejin, Robin, Mart, Frank, Arjen en Sander. Kinderopvang Yippee wenst jullie veel speelplezier bij ons.

 BSO nieuws

Sinds kort zijn wij ook op vrijdag open!

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m donderdag 07:00 – 08:30 / 14:00 – 18:00

Vrijdag 07:00 – 08:30 / 12:00 – 18:00

In de schoolvakanties:

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 18:00

Er is niet op alle dagen plek. Informeer bij ons of er nog plek is op de gewenste dag(en).

We hebben een nieuwe facebookpagina. Neem gerust een kijkje!

E-mailadres email hidden; JavaScript is requiredOf bel (0515) 44 22 23.