Vacature Heechspanning

19 november 2020

in Heechspanning


Hallo allemaal,

Ondanks dat het rustig is in de evenementenbranche zijn wij als bestuur van Heechspanning nog wel steeds bezig met dit prachtige straatfestival. We hopen natuurlijk dat volgend jaar een “normaal” jaar gaat worden, maar anders passen we de zaken aan. Want wees eerlijk, een mens kan toch niet zonder een feestje ?

Op 13 oktober hebben we weer een bestuursavond en we zouden het leuk vinden om dan mensen te ontvangen die geïnteresseerd zijn om ons te helpen in de voorbereidingen.

Wat voor mensen kunnen wij gebruiken?

–  Enthousiaste out of the box denkers

–  Creatievelingen

–  Mensen die ons met beide benen op de grond houden.

– Jongeren die ons vertellen wat wij voor hen kunnen organiseren alsmede oudere mensen.

 

Bij bovenstaande kan je denken aan een bestuursfunctie maar ook mensen die alleen in een commissie of denktank willen plaatsnemen zijn welkom. Graag opgeven voor 13 oktober via onze Facebook site. We maken tijd en locatie op een later moment bekent in verband met de opkomst.

Tot heel graag ziens,

Bestuur Heechspanning