Nieuws van CMV Crescendo

5 maart 2021

in Crescendo

VOOR IEDEREEN DIE CMV CRESCENDO EEN WARM HART TOEDRAAGT!

Musicbox: een uniek concept dat aan kracht wint in Coronatijd!

Anders dan de naam doet vermoeden is Musicbox een echt Fries bedrijf dat begin 2020 is opgericht door Jouke Wijnja (IJlst) en Rindert van der Eems (Boazum). Beide zijn werkzaam in verzekeringen én gepassioneerd muzikant. Musicbox verbindt beide werelden met elkaar!

Met hun onderneming hebben ze een manier gevonden om muziekverenigingen en culturele instellingen structureel financieel te ondersteunen. Want het blijft juist voor deze doelgroep, moeilijk om de begroting elk jaar weer rond te krijgen, helemaal tijdens de Coronatijd.

Het unieke van Musicbox is, dat er met een alledaags product -verzekeringen- een doorlopende stroom aan inkomsten wordt verkregen voor muziekverenigingen zoals CMV Crescendo Heeg.

Een concept dat eigenlijk heel simpel werkt: leden en fans van Crescendo sluiten hun verzekeringspakket (voor b.v. auto, opstal, inboedel, aansprakelijkheid en/of muziekinstrument) af bij Musicbox. Voor ieder jaar dat zij geen schade claimen, ontvangt Crescendo 100 euro. Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger deze jaarlijkse geldstroom wordt voor de vereniging. De premies bij Musicbox zijn marktconform, èn vaak zelfs lager.

Voor een vrijblijvende afspraak of offerte kunt u bellen 06 – 21 67 88 98 of mailen naar email hidden; JavaScript is required of kijk voor meer informatie op musicbox.nl.

PS: u kunt één dezer dagen een flyer van Musicbox in uw brievenbus verwachten!