Nieuws vanuit Talma State

10 april 2021

in Talma State

Beste inwoners van Heeg,

Het is lente in Talma State!

Het mooie weer komt er weer aan. Het zonnetje wordt al wat warmer. De bladeren komen al voorzichtig uit hun knoppen te voor schijn! Wat geeft dat een heerlijk gevoel. In Talma zijn we al druk bezig om de lente naar binnen te halen. Er staan mooie verse bloemen op tafel. Er wordt geknipt, geplakt en gezaaid. Alles wordt uit de kast gehaald om iedereen even op te vrolijken!

Even stil staan…..

In Talma State hebben we elk jaar een herdenkingsbijeenkomst. Dan staan we even stil bij de bewoners die het afgelopen jaar overleden zijn. Helaas konden wij dit jaar geen herdenking houden i.v.m. de maatregelen. Daarom hadden wij een herdenkingstafel geplaatst. Daar kon iedereen die daar behoefte aan had, een persoonlijke boodschap opschrijven voor de nabestaanden. En stil te staan bij onze liefdevolle bewoners die er helaas niet meer zijn. Jullie worden enorm gemist!