Heechspanning komt naar je toe!

10 mei 2021

in Heechspanning

Normaal gesproken staat op Hemelvaartsdag Heeg volledig op zijn kop; met talloze optredens van bandjes en artiesten die spectaculaire en hilarische acts uitvoeren. Het dorp loopt dan altijd vol met belangstellenden die dicht opééngepakt komen kijken naar al het moois dat er plaatsvindt.

Met de anderhalve meter samenleving is dat nu natuurlijk niet mogelijk, dus is er hard gewerkt aan een alternatief. We hebben de kogel door de kerk gekregen; Heechspanning gaat door! Wel wordt het vanzelfsprekend een digitaal festival: de optredens worden live gestreamd en uitgezonden via het internet. Iedereen kan vanuit huis eenvoudig de livestream volgen en genieten van de acts en optredens.

Ook is er een reporter die bij de mensen thuis de spanning komt opmeten. Kortom; gewoon vanuit je luie stoel genieten van optredens en acts! Heechspanning kan dus gewoon op Hemelvaartsdag plaatsvinden, op donderdag 13 mei 2021. Wel is het tijdschema iets aangepast. De opening is om 15.00 uur en de afsluiting om 18.00 uur.

We kijken uit naar zoveel mogelijk mensen die de artiesten komen bewonderen en verheugen ons op het digitale applaus.