Nieuws vanuit Talma State

12 september 2021

in Talma State

Gezelligheid in Talma!

Wat een gezelligheid! Personeel, vrijwilligers en bewoners hebben deze zomer niet stil gezeten. Iedereen was druk bezig met het leuk aankleden in en buiten Talma State. Ondanks het echte typische Nederlandse zomerweer, hebben we er met z´n allen toch heerlijk van kunnen genieten.

BBQ´s in Talma!

Beide BBQ´s waren ontzettend goed gepland! Want wat hadden wij er super mooi weer bij! Wat heeft ieder kunnen genieten van de heerlijk verschillende soorten vlees en salades. Ik wil iedereen bedanken voor de hulp en aanwezigheid.

Nieuwe aanwinst!

In het Atrium van Talma State hebben wij een nieuwe tv aan de muur! Wat een gezelligheid wekt dat op. Bij veel activiteiten wordt hij al gebruikt. Bij het meezingen tot aan het kijken van de olympische spelen, wij kunnen niet meer zonder! Wat zijn wij hier ontzettend blij mee!

Vrijwilligers

Er wordt de laatste tijd een Dinkla auto gespot bij Talma State! Onze belbuschauffeurs worden de komende tijd getest op rijvaardigheid! Het merendeel is al geslaagd. Van harte gefeliciteerd allemaal. We kunnen er weer wat jaartjes veilig tegenaan met z´n allen.

Met een vriendelijke groet vanuit Talma State