Activiteiten Kommissie It Heechhûs

12 oktober 2021

in Overig nieuws

De zomer zit er weer op en het najaar doet zijn intrede. Nu er weer meer duidelijk is over wat kan en mag, hebben wij met de activiteitencommissie weer wat op touw mogen zetten. We hopen in de nabije toekomst weer leuke activiteiten voor de inwoners van Heeg te mogen organiseren in ons mooie dorpshuis. Hieronder treft u een greep uit ons activiteitenaanbod. Let wel, er komt nog meer. Wij zijn druk aan het informeren en plannen om het aanbod te vergroten, ook met het oog op 2022. In de volgende Sylboade hoort u daar meer over. We hebben er in ieder geval weer zin in, om de volgende activiteiten bekend te mogen maken. Hopelijk zien we u weer snel!

Bertus Folkertsma

De bekende Nederlandse motorcoureur Bertus Folkertsma komt vertellen over zijn deelname aan de bijzondere, en soms levensgevaarlijke, TT isle of Man, over motorracen, en motorrijden in het algemeen. Het belooft een boeiende avond te worden. In verband met het aantal zitplaatsen, is reserveren gewenst. Dit kan via email hidden; JavaScript is required.

Vrijdag 8 oktober

Aanvang 20.00 uur

€ 7,50 per persoon

Kinderbingo

In de herfstvakantie spelen we weer de kinderbingo! Kom jij ook? Je kan leuke, gave prijzen winnen! Drinken en wat lekkers kun je kopen aan de bar.

Vrijdag 22 oktober

Aanvang 14.00 uur

5 rondes voor € 5,00

Najaar bingo

In november is het weer tijd voor de najaar bingo! Gezelligheid alom, en wellicht gaat u met een mooie prijs naar huis?! Noteer in uw agenda! Tot 12 november!

Vrijdag 12 november

Aanvang 20.00 uur

8 rondes voor €15,00, incl welkomstdrankje

In de volgende Sylboade hoort u meer van ons. Graag tot ziens in it Heechhûs!

Hartelijke groeten,

Activiteiten kommissie,

Sybout Jaasma, Marlisa Oosterloo, Paul van Schaick, Marjan van der Werf, Robert Bakker, Jannie ter Braake en Marieke Plantinga