Nieuws vanuit Talma State

20 december 2021

in Talma State

Op het moment van schrijven is het guur en koud! In Talma branden de kachels al weer volop. Sinterklaas is in aantocht en er wordt al druk nagedacht over hoe Kerst in te vullen. Toch is er ook nog veel onduidelijk. Er staat weer een persconferentie aan te komen. Worden de Corona maatregelen nog verder aangescherpt? Voor ons allemaal in Talma, personeel, vrijwilligers en bewoners, is dit afwachten. Het is lastig niet te weten waar je aan toe bent. Ik noem maar wat woorden: ongeduldig, opstandig, berusten, accepteren……! Het komt allemaal aan bod. Ieder ervaart het op zijn eigen manier. Toch moeten we er met zijn allen het beste van maken. Een praatje aan de balie, een bakje in de Coffee Corner, een activiteit in een klein groepje, het samenzijn tijdens het eten. Zo belangrijk in deze tijd….!

Welzijnpraat

Wat een gezelligheid in Talma State!

De mooie herfst kleuren worden naar binnen gebracht. Van leuke aankleed versiering in de gangen, Atrium, Anker en receptie tot mooie en vrolijke herfststukjes in elkaar knutselen.

 

 

Op 11 november kwamen de peuters in Talma met hun mooie zelfgemaakte lampionnetjes. Ze zongen in het Atrium leuke versjes voor de bewoners. De peuters kregen een heerlijke traktatie van de bewoners. De peuters gingen ook nog even langs de bewoners die helaas niet in het Atrium aanwezig konden zijn. Wat ontzettend leuk voor de bewoners!

 

 

Een warme groet uit Talma State