Basisschool It Wraldfinster

25 januari 2022

in It wrâldfinster

Een GOUDEN dag voor juf Alie ✨💛🤩

Wat een verrassingen voor juf Alie, die haar laatste dagen bij ons op school bijzonder beleefde. Met een mooi versierde Alie-express haalden we, met alle kinderen en collega’s, juf Alie thuis op. Eenmaal op school aangekomen mocht ze door de erehaag en kreeg van alle kinderen een prachtige bloem. De meiden van groep 8 deden een mooie dans. Daarna was het poppentheater voor groep 1/2 over Woeste Willem. ’s Middags mocht juf Alie alle groepen bezoeken en elke groep had een verrassing voor haar. De kinderen die thuis waren (i.v.m. corona of quarantaine) kwamen online op Teams. Er was heel wat GOUD dat blonk. In de versieringen op school en bij kinderen; want we namen afscheid van een GOUDEN juf! Juf Alie kreeg cadeaus, filmpjes van de praatjesmakers uit groep 1/2, een lied bij het uitgaan en als afscheid voor het laatst door de erehaag. Juf Alie neemt het hele Wrâldfinster mee….. in haar hart, maar juf Alie zit ook voor altijd in ons HART !

Bedankt voor alles juf Alie en het ga je goed.

Kerstviering

We hebben, ondanks de korte voorbereiding i.v.m. vervroegde vakantie, toch nog een mooie dag met elkaar gehad. ’s Ochtends begonnen we in de klas met een superdeluxe ontbijtje. Wat een verwennerij👌😋 Daarna hoorden we het kerstverhaal en zongen we samen verschillende kerstliedjes. We maakten de meest prachtige kerstkaarten🎄voor bij de kerststol. Alle kinderen mochten een kerststol mee voor thuis en een om uit te delen.

Wie kon er wel iets lekkers gebruiken?

De kinderen die vandaag thuis moesten blijven waren er ook bij via Teams. Zo waren ze er toch nog een beetje bij.