De Stille Boot is weer thuis in Heeg

25 januari 2022

in Ingezonden mededeling

Vanaf maandag 17 januari is het team van De Stille Boot weer thuis op It Bûtlân 9 in Heeg. In het afgelopen jaar is er een nieuw en energieneutraal bedrijfspand gebouwd. Het gebouw wordt verwarmd met een warmtepomp en de benodigde energie wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak en de gevel. De nieuwbouw biedt ruimte aan de groei die De Stille Boot in de komende jaren verwacht te realiseren als distributeur van elektrische motoren voor boten en bijbehorende accessoires.

Het oude pand werd in december 2020 door een allesverwoestende brand in de as gelegd. In enkele uren werd een dynamisch bedrijf stilgelegd en was bijna alles weg. Gelukkig kregen we veel hulp van collega ondernemers en bewoners en werd de bedrijfsvoering in no time op een tijdelijke locatie in Sneek weer opgestart.

De inzet, hulp en steunbetuigingen van bewoners, bedrijven en organisaties uit Heeg en omstreken waren hartverwarmend. Anton van Wijk, Marcel Schaap en Jos Tio willen de gemeenschap van Heeg hartelijk danken voor deze steun in een moeilijke en onrustige tijd.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek om het nieuwe gebouw te bekijken. Bij interesse kunt u een mail sturen naar email hidden; JavaScript is required.

Nogmaals dank namens het hele team van De Stille Boot.